2013. május 19., vasárnap

Keverék kiállításoktól a WDS-ig

Fido "fotóművész"
Az első igazi tavaszi pörgés is megvolt .
Kedden 1 órás vonatozás után érkeztünk meg a fővárosba ( persze Fido bicskénél már leszállt volna ) .
Az esti pihenés előtt még benéztünk a Hungexpo G pavilonjába is ahol az elkövetkező napjaink nagy részét töltöttük :)
A Kisállatfotó standja nagyon jól nézett ki , és egyre több árus készült a szerdai kezdésre.
Rengeteg kutyát láthattunk a héten -ami gondolom nem meglepő- jó és rossz értelemben is.  Fido rendkívül jól bírta a WDS-sel járó dolgokat. Különösen tetszett neki ez a nagy felhajtás. Sok "potya simit" szerzett a nézelődőktől és rengeteg lesifotót készítettek róla. Az ajándék tápminták sokaságáról nem is beszélve. Csütörtökön a bírálatok végeztével az egyik ringben gyakoroltunk és mondanom sem kell "lehengerlően ment"(főleg ha azt vesszük alapul,hogy nemrég még keverte a lábnál követést és a felvezetést) . Büszke voltam magunkra. Szépen mozgott a ringben ,én is eltaláltam a megfelelő tempót ,és a beállítás is nagyon jól ment.
Pénteken a "változatosság kedvéért" ellátogattunk Budakeszire a Magyar Pointer Club által megrendezett klubkiállításra .
A budakeszi arborétumban egy gyönyörű tisztáson volt a kiállítás helyszíne.  Rengeteg szép pointerrel és gazdájával ismerkedhetünk meg.  Fido is megtalálta a neki tetsző pointereket , közölük is Amy nyerte el legjobban a tetszését , valamint egy Pörkölt nevű 4 hónapos kölyök -aki nem mellesleg alig pár kilométerre lakik tőlünk- :)
Kellemes , baráti hangulatban töltöttük el az időt .
A nap végére még visszakocsikáztunk a hungexpoba.
Szombati napunk is rohanással telt.. A várt 10 óra helyett 11 után kezdődött a Pointerek bírálata (a WDS-en) így amikor a Champion szukák kerültek sorra ,nekünk mennünk is kellett tovább.. G pavilonban összeszedtük a festőcuccot , és siettünk is az F-be. Egy jó órás -másfél órás késéssel kezdhettük a bemutatót. Fido szépen festett ,de a heti fáradtság meglátszott rajta.. Amint végeztünk , ismét tovább mentünk... Fido örömére Happy és Dorina mindvégig velünk tartottak :)
Végül így, rohangálással telt el az utolsó napunk :)
Összességében jó kis hetet tudhatunk magunk mögött :)
Szembenéztünk a fővárosi élet nehézségeivel is , és Fido mindvégig maximálisan teljesített ! Semmi gond nem volt vele.Büszke vagyok rá is és magamra is -egyszóval magunkra .



Köszönöm ezt a szuper lehetőséget és a képeket  !









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése