2013. május 10., péntek

Julius K-9 fotózás

Heidi & Fido
Végre elérkezett ez a nap ... Már nagyon  vártam több ok miatt is.
 A helyszín a Tököli Parkerdő volt , ahová az út kicsit hosszabbra sikeredett,mint az elején gondoltuk. Összesen 40 percet töltöttünk dugóban , az volt a szerencsénk,hogy előbb indultunk otthonról,mint kellett volna így még időben megérkeztünk.
Szép parkos-erdős helyen volt a fotózás és már a  regisztrációs sátorban egy kedves ismerőshöz volt szerencsénk :) Felvettük a sorszámunkat , a 20-as és 21-es lett a miénk :)
Az óriás boxot,amit magunkkal hoztunk egy fa árnyákéba tettük le , mellé pedig a táskák kerültek. A fotózás idejére kaptunk hámokat,pórázokat ,nyakörveket és labdákat is.
Heidi egy szép kék mini-mini idc hámot kapott , míg Fido neon színű hámot és idc lumino pórázt-nyakörvet.
Jól állt nekik ez a felszerelés,bár én a neon színűt biztosan nem választottam volna ,attól függetlenül hogy jól nézett ki rajta.  A kedvenc julius termékem a fotózás során,amit kipróbáltunk az a futóöv volt. Nagyon kényelmes és jó kialakítású . Ha valaki megajándékozna egy ilyennel , nem utasítanám vissza :P
  Nagyon kellemes volt a hangulat a fotózás egésze alatt. Egy jó kis kutyás társaság jött össze , és szerintem mindenki jól érezhette magát :)

  Nekünk különösen jól telt ez a péntek :)
Hosszú internetes beszélgetések után végre találkoztunk Lexa gazdájával :) Már régóta terveztük a találkát , de a nagy távolság miatt ez korábban nem sikerült egészen a mai napig.  Jó értelemben , de furcsa volt ... Sok netes "beszélgetés" után végre személyesen is lehetőségünk volt kicsit jobban megismerni egymást. Nagyon örülök ,hogy összefutottunk , remélem a közeljövőben ismét lesz egy hasonló alkalmunk :)
Lexa és Fido
Lexa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése